Baglandet
Baglandet
 » FÆLLES INDGANG TIL BAGLANDET » AALBORG
 

Kontaktinformation:


Baglandet i Aalborg
Kong Hans Gade 1
9000 Aalborg
Tlf: 22 76 02 32
Mail:  aalborg@baglandet.org

 

Velkommen til Baglandet i Aalborg


Baglandet er et mødested for dig som er eller har været anbragt udenfor hjemmet.
Her kan du få støtte og få udbygget dit netværk og møde andre mennesker med samme baggrund. Vi tilbyder personlig rådgivning og samtaler – og kan være med som bisiddere, hvis du har brug for det.

Vi laver hyggelige fællesarrangementer, mødes i større eller mindre grupper, slapper af og spiser aftensmad sammen i en positiv og omsorgsfuld atmosfære.

Se mere om hvad vi tilbyder ovenfor under "Vi tilbyder"

 

For nogle mennesker har anbringelsen/opvæksten konsekvenser og det kan være svært at finde vejen videre frem.

Vi vil gerne støtte dig i at, få det liv du ønsker dig. Vi ser alle mennsker med evner til at handle og - måske få hjælp - med evner til at ændre dit eget liv til det bedre.

 

Vi er også et sted for dig, som er kommet godt igennem anbringelsen, men som bare gerne vil møde andre eller f.eks. bidrage med egne erfaringer.

 

Vi bor i et dejligt stort hus på Kong Hans Gade, den gamle “spejderborg”, som vi indvendig selv har gjort i stand.
 

Dette blev vi færdig med i august 2007 og indvielsen foregik den 31. august 2007. I oktober måned startede vi op med vores fællesspisning.

Du behøver ingen henvisning for at komme i Baglandet og det koster ikke noget. Du bliver ikke registreret og vi skriver ikke journal over dig.
Du kan der imod ikke komme i Baglandet, hvis du er aktiv stof- og alkoholmisbruger eller har en alvorlig psykisk lidelse.